Idealna kawa mielona, która doskonale skomponuje się z Twoją Moką.
Palenie to wyjątkowy moment, kiedy tworzy się aromat kawy.
Bialetti, opierając się na rzemieślniczej metodzie wolnego i kontrolowanego palenia, umożliwia Ci delektowanie się kawą, która obejmuje całe spektrum aromatów i podkreśla charakterystykę jej pochodzenia.
W ten sposób Bialetti tworzy unikalny aromat, który może dostarczyć Ci po prostu doskonałych chwil.
Technika mielenia Bialetti została precyzyjnie zaprojektowana do przygotowywania kawy w ekspresie Moka, gwarantując nieskazitelną ekstrakcję.
Nasze mielenie ma dokładnie określony rozmiar cząstek, co pozwala konsumentowi cieszyć się kawą o pełnym smaku, kremowej konsystencji i... po prostu doskonałym... smaku.
Doskonała kawa musi przede wszystkim mieć doskonały smak.
Oznacza to staranne przygotowanie, z precyzyjnym wyborem najlepszych ziaren (zebrane dokładnie w odpowiednim momencie dojrzałości) i profilami aromatycznymi, aby zapewnić idealne dopasowanie do charakterystyki kawiarki.
Ponieważ, aby przygotować najlepszą kawę dla kultowego dzbanka, takiego jak Moka, wszystko musi być doskonałe od początku do końca.