Dzięki naszemu doświadczeniu w świecie kawy jesteśmy
W ten sposób stworzyliśmy unikatową dla nas metodę profilowania i mieszania ziaren kawy.
Wiedza ta i doświadczenie zaowocowały powstaniem naszych wyjątkowych i niepowtarzalnych kaw.
Selekcja
Selekcja to początkowy etap, kiedy poszukujemy najbardziej wyrafinowanych ziaren, aby wybrać te, które najlepiej oddają smak prawdziwego włoskiego espresso.
Palenie
Każdorazowo proces palenia trwa 18 minut, aby wydobyć
Odgazowanie
Aby osiągnąć odpowiedni poziom dwutlenku węgla w kawie i uzyskać wyjątkowe espresso, nasze mieszanki pozostawia się na co najmniej dwa tygodnie w środowisku o kontrolowanej temperaturze.
Pakowanie
Produkujemy kapsułki samozabezpieczające w aluminiowych i miękkich torebkach, z uszczelką aromatyczną, która działa jak bariera przed tlenem i światłem, aby jak najdłużej zachować aromat kawy i zagwarantować doskonałe espresso.
Mielona kawa dokonała do każdej kawiarki. Pełna smaku i aromatu kawa gotowa do zaparzenia.